Признание. - Имам нужда...

Имам нужда от топла прегръдка.
Имам нужда от нежни слова...
Искам мойте мечти да се сбъднат;
та дори аз насън те зова.

И те моля: "Ела, отзови се!...
Съществуваш ли ти?
Аз не знам...
От мечтите ми просто яви се...
Във вселенната ти не си сам.

Ще протягам ръцете към тебе,
ще докосна аз твойте ръце...
Твойте ласки на мен са потребни,
за да стоплят те мойто сърце".

          08.04.2004 г.


Рецензии