МОИ ОЧИ

Кольором очі мої –
Від смарагду – до сталі.
Поглядом очі мої –
Від убивства – до жалю.
Кожен збере врожай –
З кинутого насіння.
Погляду колір впіймай –
Не метал, не каміння –
Вогняний розмай.
Бо кохаю сильно.


Рецензии