Спиванка

Перепрошую заздалегідь:
Мої мрії трохи нав’язливі,
Тільки – злегка та мимохіть.
Не сприймайте їх так образливо.
В решті решт, це Вас не стосується –
Віршів класика, чи авангард,
Назва міста мого і вулиці.
Мені – березень, Вам – ваш март.
Хвилювання мої - дарма.
І - дощі на моє віконечко.
І без Вас я знаю, сама,
Що на Вас завжди світить сонечко.
В решті решт, це Вас не стосується –
Віршів класика, чи авангард,
Назва міста мого і вулиці.
Мені – березень, Вам – ваш март.
Я – уперта на повен зріст.
Хоч святкуйте це, хоч начхайте.
Зорі – яскравіші від сліз.
Не займайте сліз. Не займайте.
В решті решт, це Вас не стосується –
Віршів класика, чи авангард,
Назва міста мого і вулиці.
Мені – березень, Вам – ваш март.


Рецензии