Звiдси

Звідси - до неба всесвітнього краю –
Не вистачає життя.
Звідси – до тебе – я знаю, я знаю –
Вісім життів каяття.
Звідси – до Бога, до витоку всього –
Жодного кроку. Він тут.
Звідси: кохання не зна перемоги, -
Так визначає Статут.
Звідси: воно і поразки не знає.
Просто: чи  є, чи нема.
Звідси – кохання і всесвіт – без краю.
І їх без тебе – нема.


Рецензии