Про тополю

Відійди. Помру без болю.
Ні. Без болю не помру.
Перш, ніж знищити тополю,
З неї обдеруть кору.

І вона зійде весняним
Соком. І почне всихать.
Сонечко зійде високо.
Стане божа благодать.

Трави. Квіти. А тополі –
Світ затьмарився й зів’яв.
І зітха вона поволі.
І не чує солов’я.


Рецензии