Боляче

Згубила шкіру – боляче живу.
Хоча сміюсь частіше, ніж ісхлипую.
Фантазії здійсняться наяву.
Мабуть. Колись. Серед пустелі зливою.

Торкає день морозом чи дощем.
Чи спекою зійде, чи вітром звіється.
Все боляче. Під дахом, під плащем,
І – простолиць. Коли терпець увірветься?

Мабуть. Колись. Серед пустелі зливою.
Фантазії здійсняться наяву.
Хто знає: чи сміюсь, чи знову схлипую.
Згубила шкіру – боляче живу.

Аж он, на обрії, гойдається зоря.
Сама. У морок променем вціля.


Рецензии