Епiстолярний жанр

Листоноші вже давно не видно.
Згадуй той епістолярний жанр.
От поштова скринька й спить, безплідна.
Ключ пропав. Єдиний екземпляр.
Та й навіщо ключ, замка ж немає?
Та й нащо замок? Що стерегти?
І тепер ніхто не вимагає:
Фарбою “цифірьки” навести.
Є тепер зручніша – електронна.
Там не треба почерк розбирать,
Марки клеїть і виходить з дому,
Щоб комусь вітання надіслать.
І доставку здійснює миттєво.
Та кому ще вчора снилось це?
...Жду, дурна, судинно і сердцево –
Коротенький напис. Олівцем.


Рецензии