без тебе

Без тебе. Від утоми вже хилюсь.
Без тебе. Шаленію до нестями.
Без тебе. В світі вештаюсь роками.
Без тебе. Навіть, інколи сміюсь.

Уже не зву. З твоїх небес не чуть.
Уже не зву. Від холоду хворію.
Уже не зву. Та все колишу мрію.
Уже не зву. Молодші позовуть.

Та все ж люблю. І вмерти не боюсь.
Та все ж люблю. Від відчаю сахаюсь.
Та все ж люблю. Все подумки вертаюсь.
Та все ж люблю. І з неба озовусь.


Рецензии