Запрошувала...

Запрошувала – не приходив.
Благала – оком не зморгнув.
Шукаю знов ту саму воду,
З якою ти мене минув.

Ліхтарики понад водою,
Та повний місяць мостить шлях.
Іду повільною ходою.
Твій слід давно уже прочах.

Збираю роси сивиною.
Хилюсь від сміхів за спиною.
Пісок ув очі потрапа.
Солоний дощик накрапа.


Рецензии