Вас не було...

Вас не було в сусідній ложі,
Коли ми зайняли місця,
І не з’явився до кінця
Ніхто, на Вас хоча би схожий.

Авже ж Ви любите театр...
Та, може буть, - не цю виставу?
Вам заважали Ваші справи?
Пан Достоєвський? Мосьє Сартр?

Без Вас – безлюдним був партер,
Актори грали напівсили...
Скажи, скажи мені, мій милий:
Де ти тепер?


Рецензии