згадуй мене

                Remember me – is all I ask,
                Bat if remembrance is a task -
                Forget.
                Biron.

Згадуй мене
У стрімкому потоці невпинного часу.
Згадуй мене,
У палкому коханні забувши образи.
Згадуй мене
І тоді, коли з темряви не повернуся.
Згадуй мене
І тоді, як, напевне, забудуть всі друзі.
Згадуй мене,
Як закриється сонце осіннім серпанком.
Згадуй мене,
Як лелітку зорі вересневого ранку.
Згадуй мене,
Поки плине життя – майорить і вирує.
Згадуй мене,
Поки серце страшного жалю не відчує.
Згадуй мене,
Не для болю бажання усе повернуть.
З болем не згадуй –
Забудь.


Рецензии