Queen of Hearts

Queen of Hearts, Queen of Hearts,
Whose you heart will crash in parts?
Who`ll suffer from unrequited love?
Who`s more akin like magnetic waff?

Queen of Hearts, Queen of Hearts,
Attract rapture like an arts,
Say me, how ur porcelain legs so fine
Like a young thus much white bines.


5 февраля 2009 г. 19:49:20


Devoted to my Mom, sweet Lady Morgana.
<3 тебя, мамо.


Рецензии