природа що з нею зробили люди

зелений плащ на шкірі темнії,
блакитний снг на плечі впевнеі,
озера-очі рибами застелені
зникають зніведжені в темряві.
тиснений хрест в руці у дівчини -
кам'яні руки до небес здійма.
димами сірими блакитнії повінчені,
умиті золотом смердючого тепла.
дірки набитії  в душі у грації -
дівчина музику тримає у руках.
і кожна нота вже точно має рацію
як краще їй зіграти уві снах
сонливої старої грації -
дівчини молодої серед нас.


Рецензии