Д алог

- Я відчув: щось у серці бринить...
- Може просто втомилися дуже?
- Ні, не втома. То інше. Це - ти!
- Може просто зима, може стужа?
- Ні, на жаль, тільки ти, прости...
- Ви же знаєте, тільки 17 років мені, а ви...
- Та скільки можно: надцять, надцять...я вже не маю голови!
  І так люблю...
- І я кохаю...
- Але забуть молю...
- А я благаю...


Рецензии