Ричард Бротиган. Первый снег

Красотка, ты запрятала себя не в том
теле. Двадцать лишних фунтов бугрятся,
словно дурно связанное платье, на твоей
идеальной женственности.

Три месяца назад ты была точно
лань, удивляющаяся первому снегу.

Сегодня Венера показывает тебе нос
и сплетничает у тебя за спиной.



___________________________
Richard Brautigan. The First Winter Snow

Oh, pretty girl, you have trapped
yourself in the wrong body. Twenty
extra pounds hang like a lumpy
tapestry on your perfect mammal nature.

Three months ago you were like a
deer staring at the first winter snow.

Now Aphrodite thumbs her nose at you
and tells stories behind your back.


Рецензии