Твiй погляд...

Твій погляд наче гострий ніж,
доведений до блиску.
Коли проводиш, не заріж,
але, залиш хоч риску.

Якусь одну, чи сто таких,
хай навіть ран до крові,
щоб повернути подих тих,
забутих, днів любові...


Рецензии