МАМЕ укр
Олександра Володимировича
Мамо наша рідненька, Ви – наша святиня!
Ми зібралися до Вас вклонитися в ноги!
Наших душ і сердець Ви свята берегиня
І приводять до Вас всі думки і дороги.
Наша Мамо, кохана, єдиная ненько!
Ми вклоняємось Вам зі словами подяки!
І хоча ми для Вас є завжди маленькі
Ради Вас ми здолаємо труднощі всякі!
Ваша гордість за нас, то – найвища пошана!
Ваші сльози для нас – найболючіша рана!
Ваша посмішка, то наше вранішнє сонце
Ваша думка - у темряві світле віконце…
Не сумуйте за часом, що швидко так плине –
Серце кожного з нас до рідненької лине!
З святом вітання несем Вам сердешні
І свої поцілунки, солодші черешні!
Свидетельство о публикации №109060102198