Мо життя

Боліло. Груди обпікало.
Оте кохання, що зів'яло.
Зібрав докупи і спалив,
Ти почуттів ти не схотів.
Та знай - вони не помирають,
І наче фенікс, воскресають...
І хай між нами прірва із мовчання,
І хай ти кажеш, що нема кохання.ю
І хай нема вже слова "ми",
І я... між болем та слізьми...
Чекатиму тебе довіку.
Любитиму. Не треба ліків,
Які уб'ють те почуття.
Воно - життя. Моє життя.


Рецензии