Не открывайте жизней

Благаю вас не відкривать життів
Вони глибокі, наче море
Я все про тебе знать хотів
І ось довідався учора
Ти все розповіла мені
Розкрила преді мною душу
Безмежну як моя любов
Безмежну, та на жаль без суші
Вона не має берегів
Вона солона, наче сльози
Нестримна як весняні грози
Хвилює, наче спів птахів
Повір, що я твоє ім‘я люблю
Люблю веселу і не в дусі
Люблю тебе, твою весну
Без тебе ж жити я навчуся
Навчуся, бо немає сил
З тобой ділити твоє горе
Благаю вас не відкривать життів
Вони глибокі, наче море


Рецензии