Я шукаю тебе...
Кличу тебе давно. Ти не чуєш?
Чом цілуєш лице не моє?
З ким свій час безнадійно марнуєш?
Я шукаю тебе кожен день.
Заглядаю з надією в очі.
Так багато про тебе пісень,
Що папір їх вмістити не хоче.
Я шукаю тебе і молюсь,
Щоб устигла тобі все сказати.
Лиш за тебе одного борюсь,
Щоб нарешті тебе обійняти.
Я шукаю тебе. Відгукнись!
В шумі вітру твій голос почую.
Хоч вві сні пригорни, подивись…
Я так сильно без тебе сумую…
Я шукаю тебе і знайду!
Хоч останній твій подих впіймаю.
По гарячих вуглинах прийду,
Щоб ти знав, як я тебе кохаю…
Свидетельство о публикации №109053102520
С Надеждой на взаимноcть,
Велемир Гадальский 28.03.2011 22:41 Заявить о нарушении