Humans Live Forever
Heroes do not cry.
Never, never, never.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
Don’t ask them why.
Ever, ever, ever.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
------------
Listen to the beat
Rolling through your body.
Get set, ready, bleed.
Bleed for us, my buddy.
Kiss your wife goodbye.
Pick up your stuff and go.
Bricks of pretty lies
Pave THE-path to tomorrow.
Vanity of good
Doesn’t mean intentions.
You get rationed food
And front page attention.
-- pripev --
Heroes do not cry.
Never, never, never.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
Don’t ask them why.
Ever, ever, ever.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
Humans will give blood
For their own people.
Drop by drop, by drop.
Not for an ideal.
Earth’s for you and me.
Heroes share sky.
I just want to be
A human when I die.
-- pripev --
Heroes do not cry.
Never, never, never.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
Don’t ask them why.
Ever, ever, ever.
Heroes do not die.
Heroes live forever.
July 7, 2008
K. Altman
Свидетельство о публикации №109053101438