Там, коло кринички
Виросли вербички
За селом край поля,
Там, коло кринички,
Та й зустрілись двоє .
Криничка дзюркоче,
Хвилю підіймає.
Чого хлопець хоче,
Те дівка не знає.
З неба зорі впали
У воду прозору.
Двоє розмовляли,
Розійшлись нескоро.
Криничка дзюркоче,
Хвилю підіймає,
Чого хлопець хоче,
Те дівка не знає.
Пахне сон-травою
Зелена копичка.
Пiшла з хати дівка,
Прийшла – молодичка!
Криничка дзюркоче,
Хвилю підіймає.
Чого хлопець хоче,
Тепер дівка знає!
Свидетельство о публикации №109053000394
С Благодарностью и теплом
Анастасия Витальевна Некрасова 13.12.2010 21:46 Заявить о нарушении