Я говорю тоб Прощай!
Мости розведені давно!
Та все одно, не смуток - біль -
В моїй душі, як вдома, оселивсь...
Не йде нікуди...
Я говорю тобі - прощай! Не чекай!
Лети, як вітер, вільний всюди!
Та все одно, немов прикутий,
Повітряний мій змій застиг,
Мов жде спокути!
Я говорю тобі - прощай! Поспішай!
Най незалежні будем!
Та всюди - лиш поглянь - щасливі...
Самотні люди...щастя ждуть...
Вертайся, любий...
Свидетельство о публикации №109053002527