Антiколисковая на наречii бурих лiсорубiв

дэточка, пупсічэк. рибочка.журавлік, сонечко, віконечко,бурмосик, кукусік, білочка. пусічка,заїнька, вишенька, біленька хмарочка, чорна Одарочка,рожевенький слоничок, ВЕСЕЛЕНЬКИЙ КОНИЧОК, малєнька дівчинка, пташечька співчая, стервочка добрєнька, пі**чка мокренька, вяла сільодочка, руская водочка, сладка цукерочка, ложка, виделочка,мілоє лічіко, фотка засвічена, пляма червоная, мова калиновая, вєсєлоя пєсінка, довгая лєсінка, стєнка кірпічная, жєнщіна -спічка. крутиє пагорби, рожки да ноженьки, бабця і дєдушкі, коврік махровенький, сольник попсовенький, зубкі молочниє, ягодкі сочниє, крєпкій орешічек...тролі да лєшиє, жовтоє сонечко, фейсик в рєшоточку, фари мігающі...літні мозаїки, Сц*ки гламурниє, рози пурпурниє, вечноя молодость...жуй, не випльовивай, спи слаще сахару... моя мохнатая)))))


Рецензии
Жесть! Молодец Аленка!
"сольник попсовенький" - это произведение настоящий сольник в твоем творчестве. Такой же неповторимый, как и остальные.

Татьяна Малинкина   29.05.2009 15:12     Заявить о нарушении
Спасибки, это я своей подружке писала смешное письмо и так захопилася, шо аж решила здесь опубликовать))))) Спадіваюсь УЛІБНУЛО)))

Алёна Головина   29.05.2009 16:50   Заявить о нарушении