adwerdka
тьй челният сьветски опит се предава
ве4 толкози годин за 4ест и слава
на бившите совхози пак излез
за да си хванеш реиса но е мокро
тогаз
влез утре в железария
когато няма хора и кажи
на продава4а - признавам
аз бях добьр служител
сьс заверен семестьр вьв трамвая
===
отвертка
так опйт 4елове4естве кружит
над недоразбраннй совхоз
тй вйдй 4тоб узнат нет автобусов
локвй повсюду из
локвй повсюду
ему скажи завтра в инструментарий
я признаюс нет в любви
зверь вйслал сйн свой при онтарио
добрий служител
ватмен екзаменатор
два матиса
Свидетельство о публикации №109052900625