Любов то клей ua

Любов то клей.
Любов то смола.
Як застрягнеш, то дойдеш до дна.
Любов то клей.
Любов то смола.
Затягне , зав’яже -
Думи закрути,
А йти уже нікуди.
Дороги назад нема.
Любов гіркота,
Любов насолода,
Любов наркота,
В любові нема кінця.
І краю нема.
Любов - смола.
Любов спалює тіла.
Любов губить душі.
Любов похоть в голові.
Любов малює коники на вікні.
Весь світ горить в любові.
Рухає і умертвляє,
Мріє і забуває.
Любов країна відчуження.
І знову, це збудження!


Рецензии