Чорне i Бiле

Чорне і Біле... Холодне й Гаряче...
       Світле і Темне... Високе й Низьке…
Все нерозривне, пов’язане міцно,
       Разом існує: і Добре, і Зле...


А наше єднання?.. Воно неможливе...
       Свобода без тебе? Це також обман...
Недосяжні вершини… Непізнанні глибини…
       Ця вічна проблема – Він і Вона…


Рецензии