Я так тебе любила убивати
В. Пастушина
Я так тебе любила убивати,
Зриваючи прикраси із грудей,
На вік, на день, на мить втрачати,
Повертаючись очима до дверей;
Здаватися в обійми у пітьмі,
І входити словами лезом,
Тавром байдужості в душі
Стирати змогу думати тверезо!
Я так тебе любила убивати,
І повертати знову до весни,
Вдягати у розкішні шати
Із нОвої, крилатої брехні...
Я так тебе любила убивати...
Я так тебе любила...
Свидетельство о публикации №109052700343
З повагою Л.Іванова
Любовь Иванова 2 26.06.2009 22:27 Заявить о нарушении
З теплом, ОЛя.
Ольга Стужная 26.06.2009 23:30 Заявить о нарушении