I m free like a bird
My name is MAD,
Memory grey & fool...
Freedom of my love - so magic rule...
Please, don't destroy my heart.
Don't disturbe my little sweet dance...
I want to fly with my own waves...
Sad instruction for tender ways...
Свидетельство о публикации №109052600855