Безсоння - укр. версия
Ти бродиш десь там, у хорошій погоді,
А я дуже далеко, у чужому літі.
Ми СМСимся рідко, лише при нагоді,
Не допомагає: губи скусані, коліна збиті.
Я на ніч випиваю банку коктейлю,
Бо без нього я вже не можу заснути.
Мені здається, що я у пустелі,
Навіть пісок на зубах можу відчути.
Приспів:
Зимно без тебе, самотньо без тебе!
Моя в тобі надзвичайна потреба
Збирає шматочки зразкової миті
В мозаїку серця на моноліті.
Повітря немає, без тебе немає,
Тихо і впевненно я помираю.
Очі не бачать і вуха не чують,
І тіні у темряві дико жартують.
Я на стелі малюю очима кораблики,
Плакати хочеться, тільки не получається.
Я ховаюсь у ліжку, я ніби за гратами,
Відігнати б безсоння, та воно повертається.
Я чекаю на зливу, щоб у ній накричатися,
Сильно стискаю долоні, щоб боляче...
Хочу до тебе, щоб всю ніч цілуватися,
Хочу в те небо, де моє сонечко...
Приспів......
Свидетельство о публикации №109052606352
Спасибо
Северная Татьяна 14.06.2009 01:42 Заявить о нарушении