Вельмишановний президент...

Президенту України
Віктору Ющенко.

Вельмишановний президент,
Пройшли великі перегони,
Був померанчевий момент,
Навкруг лунали сильні  дзвони...

Та на Хрещатик сипав сніг,
Біліли на очах каштани,
Хто совість у душі зберіг,
Стояв ночами на Майдані...

Відомо, що лікує час,
Рятують віра і надія,
Та Заповіт єднає нас,
Гостинно зустрічає Київ.

Господь - великий диригент,
Життя неначе на долоні,
Ось сивина лягла на скроні,
Та  ви створили прецедент...

І зовсім це не комплімент,
Що зникли у повітрі мрії,
Спіткали непрості події,
Вельмишановний президент...


Автор Геннадій  Сівак.
4 січня 2005 р. - 25 травня 2009 р.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.