Казкове життя
Нагадаю я коханій, що люблю.
Слів дарую їй багато,
В сонці, в зорях і всю доленьку свою.
Прилюби мене кохана,
Прилюби мене!
Хай нам щиро святом з ранку
Стане кожний день.
Час збігає надто швидко,
І прийшов йому на зміну повсякдень.
Обірвав він ніби нитку,
День минулий і чарівний від пісень.
Для свят треба надто мало
Признаваться у кохані що люблю.
Просинатись на світанні,
Й довіряти долі доленьку свою.
Прилюби мене кохана,
Прилюби мене!
Хай нам щиро святом з ранку
Стане кожний день.
Свидетельство о публикации №109052602300