***
І у кожному каяття,
Що я гірший за того, іншого,
Котрий часточка твого життя.
Знову б'юся в тенетах відчаю,
Мчу на зустріч з тобою знов.
Але серце твоє для іншого
І душа моя плаче віршами
Про байдужість, про біль,
Про любов...
Свидетельство о публикации №109052502233
Сергей Шаталов 2 16.11.2009 19:32 Заявить о нарушении