Я не хочу бiльше слухати тебе...
Твоїх слів, в яких повно брехні.
Знай, що я жалію лишь себе
І тобі я відповім знов "ні".
Просто "ні" і вітер між волосся,
Сумно так, але не краюсь я.
Просто...що люблю мені здалося...
Просто...замале стало взуття.
04.07.07.
Свидетельство о публикации №109052502103