Калi у душы тваей маркота

Калі ў душы тваей маркота
І зноў не  спіцца  ў  начы,
Ці гложа сэрца  адзінота
І сумна так, што хоць крычы…

Не трэба лес свой вінаваціць,
Ці ў віне тугу  тапіць…
Жыцце свае дарэмна траціць,
Каб зноў не ведаць, што рабіць!

Звярнісь з малітвай да Ісуса
І раскажы пра ўсе, не той…
Паможа збегчы ад спакуса,
Дасьць мір душэ ен і спакой…


Рецензии