26

Ax, mexavor che sirte im
Vor ancyalic qes jnjeci
Davachannic es xoseci
Ax, mexavorchem….

Ancyalum mi sxal toxeci
Ancyalumer vor lqeci
Ax ,es inch baxte vor ch brneci
Ax, es inch kyanke vor tuil tveci

Zgacmunkic tarapumem es hima
Chem hishum, es vaxucem korel
Es ch kam ev chem aprum
Miain qeze sirts pntrum…

Molorvac anjatvac
Vaxuc darcelem anjigyar
Antarberem es hima
Vochmek ch ka
Kyank@ dran-vka


Рецензии