Залетiла зiрочка у мо вiкно
поцілунком мама пестила чоло,
ніжно гладив татко кучері мої,
а я муркотіла співанку собі:
На добраніч сонечко, спи спокійно день,
на планеті нічка в дзвоник дзень-дзелень,
на віконці шторка пісеньку співа,
та й мене до себе казка заклика
Полечу хутчіше у чарівний край,
на добраніч мамо, татко засинай....
Свидетельство о публикации №109052205534
Що я зразу засинаю
Лагiдно iз нiжнiстю написано
Лора Евлахова 22.05.2009 21:27 Заявить о нарушении