Лiто

Дощик капає в обличчя,
Сонце сяє у горі.
Літа радісний початок
Несе радість для душі.

Пташки весело співають
І струмочок гуркотить,
А дерева всіх вітають
Дуб листками шелестить.

Зрозумієш ти одразу,
Що природа ця жива.
І поганого нічого
В ній не було і нема.

Тож не треба вирубати,
А якщо вже й вирубать,
То робити це розумно
І природу не псувать.


Рецензии