Голоси Карпат

Переклик дзвінких трембіт
Ледве чутно в житнім полі.
Ніби метеор з орбіт,
Гул рясний зірвався вгорі.

Згасли вогники зірок
І зоря пала на сході.
Перейду за кроком крок
Гірську річку в тихім броді.

Розведу палкЕ багаття,
Сонце підійму руками.
Заспіваєм, сестри-браття,
Пісні, складені дідами.

Нехай ллється розголосся
Крізь ліси карпатських гір
Там, де складені в покоси
Трави і бушує вир.

--------------------------

Трембита — украинский, польский, словенский, венгерский, хорватский, далматинский духовой мундштучный пастушеский музыкальный инструмент. Большая деревянная труба (до 4 м) без вентилей и клапанов.


Рецензии
Катерина! Ты прелесть!

Александр Авраменко   29.05.2009 08:17     Заявить о нарушении
Спасибо!!! Я знаю!

Рина Сигнаевская   26.06.2009 17:44   Заявить о нарушении