Самотн сть мОя, панна вередлива...

Самотність мОя,  панна вередлива...
Дивись уважно із якої ноги
Встає уранці цяця ця примхлива,
Ото прогноз на день увесь і жди.

То мріє палко про якогось пана,
То у думках цнотливість береже...
А догоджати , то є праця марна:
В упертості вона не має меж.

Самотність мОя, то є пташка вільна:
Як схоче в гай до ясена летить,
А ні, то чистить пір’ячко безцільно,
Солодко у гніздечку свому спить.


Рецензии