Ти казка i сон

ХОТІЛА ЗУСТРІТИ ТЕБЕ ПО ДОРОЗІ ДОДОМУ
ТА З КИМ НЕ БУВАЄ? НУ ВИБАЧ, МЕНІ ТРОХИ ЗЛЕ…
ДУМКИ НАВІЖЕНОЇ, ПОГЛЯД НЕ В ОЧІ…-ДОДОЛУ…
КОЛИ ЦЕ СКІНЧИТЬСЯ? КОЛИ БОЖЕВІЛЛЯ МИНЕ?

Я РАНКОМ ПРОКИНУСЬ. НАСТАВ НОВИЙ ДЕНЬ, ЗНОВУ МРІЇ,
ЩО ТИ ТАК ДАЛЕКО, ТА ВСЕ Ж, ПРИГАДАЄШ МЕНЕ
БЕЗ ДУМКИ ПРО ТЕБЕ ГОДИНУ ПРОЖИТИ НЕ ВМІЮ…
ВЖЕ СОНЦЕ СІДАЄ..ОСЬ-ОСЬ НА ТОЙ БІК ПОВЕРНЕ.

НАВІЩО ПОТРІБНІ КРАСИВІ СЛОВА ПРО КОХАННЯ?
МЕЛОДІЇ НІЖНІ, ОБІЙМИ, ЦІЛУНКИ, ЗІЗНАННЯ?
ЯКЩО ЗДАТНІ ВИЗВАТИ СЛЬОЗИ Й БОЛЮЧІ ЗІТХАННЯ
ЛИШЕ ОДИН ПОГЛЯД І ТЕРПКЕ, ХОЛОДНЕ МОВЧАННЯ 

ХОТІЛА ЗУСТРІТИ ТЕБЕ ПО ДОРОЗІ ДОДОМУ…
ЯКЩО І ПОБАЧИМОСЬ – ЗУСТРІЧ ЗА МИТЬ ПРОМАЙНЕ
НУ ХТО ТИ МЕНІ? НЕ КОХАНИЙ, НЕ ДРУГ, НЕ ЗНАЙОМИЙ…
ТИ КАЗКА І СОН, ЩО ЗАВЖДИ УНИКАЄ МЕНЕ.


Рецензии