Търся обич, обичам...

Търся обич, обичам и вярвам,
че ще дойдеш отново при мен,
че в прегръдката ти ще изгарям.
Ще забравиш, че си уморен.
Аз в косата ти пръсти ще пъхна,
ще разроша аз твойта коса.
Ще ме милваш усмихнат, задъхан...
Рано сутрин ще пийнем роса.
Ще остане в душите ни нежност
и надежда за идния ден.
Пак ще вдъхваме сутришна свежест
в този ден, от любов озарен.


Рецензии