Танець Шиви

Танець Шиви
На білім віконці розбитім.
Росою-слізьми
І маревом сніжним облитім.

Лагідний біль
Дверима та шибками стука.
Ти знову прийшла
Моя жадібна мстива розлука.

Згадати забудь
П'янка я і надто примхлива.
Ця вранішня ніч,
Серпнева незкорена злива...


Любові всевишній присвячується.


Рецензии