Когато сън не идва...

Когато сън не идва през нощта,
клепачите тежат, сърцето плаче,
от нейде идва старата мечта
и ще остане тя дори до здрача...

Отмина всичко.
Само есента
край мене броди тъжна, мълчалива.
А в мислите - мечта подир мечта
за малко обич и за дни красиви...

Не се срамувам от мечтите си.
Така се чувствам жива и щастлива.
Мечтата ми живота ми краси...
В сърцето пеят ручеи звънливи.


Рецензии