Букет для мами

Жовтий, жовтий і рябий -
Листячко збираю...
Цей веселий, той сумний -
Всіх в букет складаю...

Листя, листя в листопад
У танку кружляє...
До дорослих і малят
Підлі-підлітає....

Мамо, мамо, лиш поглянь:
Не букет, а казка!
Ці листочки у руці
Всі тобі, будь ласка!

Листя, листя в листопад
У танку кружляє...
До дорослих і малят
Підлі-підлітає....


Рецензии