П1д впливом
Порпаючись трохи під скінОю,
Робиш щось, десь на зразок отих,
Що ковток дихання забирають із собою...
А, подумаючи й трохи підлизнувши джему,
Ти пройдешся, бідкаючись, вверх.
Зверху видно площу офіґєнну!..
Ти тремтиш...летиш...ти фрідом вже...
Свидетельство о публикации №109052000281