За обрiэм листопад мерехтiв

За обрієм листопад мерехтів,
І  пелюстками ніжило обличчя
Проміння... Силуетами бринів
Минулий час, мов лагідне двуріччя...

Спинилась та шарманка, що цвіла
Печаллю хризантемної розлуки...
А пам' ять в серці дотик зберегла,
Той перший, що бажали твої руки...

Така нестримна повінь... Дивний знак...
Картата низка стомленої долі...
Мольберт прощався з мудрістю ознак.
А я шукала проліски поволі

В тім лузі-перехресті плинних лун,
Що подихом вночі тримали скроні...
Мій кришталевий house без зайвих рун.
Замерзли тихо крихітні долоні...


Рецензии