Забуте стиснення
Забуте стиснення грудей,
Мене настигло, скрізь роки.
Що жив спокійно без журби,
Забувши біль, бажань та спраги,
Відкритих почуттів, кохання.
Але ж ця фотка, дівчина, довге волосся,
Так довго, пряталась в шухлядці,
Щоб знову, стиснення грудей,
Помилку, нагадало болем.
Та декілька краплинок на щоці,
Все те що залишилося мені та фото.
Микола Блоха 19.05.09 р. 01:34
Свидетельство о публикации №109051900745