Я не сумую та не плачу

Я  не сумую і не плачу
Та навідь не чекаю
Дивлюсь в майбутнє
Й майже бачу своє життя і свою вдачу

Не має там мене такої
Яка скориласяб комусь
І від рубців лихоі долі
Злякалася, втеклаб чомусь

Не має там мене слабкоі
Самотньості та сподівань
А лише віра, слава й воля
Та сильний потяг нових знань

Я перейду цей дивний міст
Що з"єднує усіх з майбутнім
В житті своєму знайду зміст
Котрий сьогодні є відсунім

2005


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.