Про тебе

У кожній зустрічі з тобою
Я завжди бачу вищу суть
У кожнім дотиці рукою,
Який не можу я забуть

У кожнім погляді твоім
Ловлю не сказані слова
І часом я не сплю й не ім
Буваю не своя сама

В ночі побаченнями мрію
І мрію про усі світанки
Яких з тобою я не маю
А лише одинокі ранки

Та темна ніч спаде росою
Наступить ранок, день в життя
Нехай летить тобі стрілою
Вся моя щирість в відчуття

В очах твоїх і в кожнім слові
Я відчуваю щось прекрасне
І будеш ти  завжди зімною
Як  божий день, як небо ясне

2005


Рецензии
Хорошо и искренне.
Спасибо Вам за такой стих.
С уважением.

Святослав Огненный   18.02.2010 15:56     Заявить о нарушении